Kerhon LINT-Cup 2021

 

Kerhon LINT-CUP on linnunhaukku kokeista muodostuva kilpailu Pohjois-Savon pystykorvakerhon jäsenille. Cup- osakilpailuja ovat kaikki Suomessa järjestettävät linnunhaukkukokeet.

Cupin tarkoituksena on lisätä jäsenistön mielenkiintoa linnunhaukkukokeita kohtaan ja osallistumisaktiivisuutta kokeisiin, myös oman piirin alueella.

 

 

Säännöt:

Cup kilpaillaan vuosittain Suomen kennelliiton linnunhaukkukokeiden sääntöjen puitteissa järjestettävissä linnunhaukkukokeissa. Kilpailu-aika on 20.8.2021 – 28.2.2022 Pohjois-Savon Pystykorvakerhon lintujaos järjestää kilpailun. 

Cup :in palkinnosta voi kilpailla ainoastaan koira jonka omistaja on Pohjois-Savon pystykorvakerho ry:n jäsen. Tulokseksi hyväksytään jäsenyyden aikana tehdyt tulokset. Jäsenyys on oltava hyväksytty kerhon hallituksessa.

Koiran omistaja ilmoittaa koiran saavuttamat tulokset kirjallisesti (sähköposti) viimeistään vuosikokousta edeltävänä päivänä kerhon lintujaoston sihteerille. Ilmoitathan tuloksia aina koiran niitä tehdessä, jotta saadaan seurantaa tilanteesta pitkin koe kautta. Cupissa huomioidaan koiran parhaimmat tulokset. 

Sihteerin yhteystiedot: Inka.k.rantanen@gmail.com 

Puh. 040 - 761 1865

Voittajan valinta:

Kolmen parhaan LINT-kokeen (koko kauden koe tai arpakoe) yhteenlasketut pisteet kuluvalta koekaudelta (20.8.2021 -28.2.2022), kuitenkin niin että vähintään yksi koetulos pitää olla Pohjois-Savon kennelpiirin alueelta tai Pohjois-Savon pystykorvakerhon järjestämästä kokeesta ja lisäksi kaksi koetulosta hyväksytään vieraan kennelpiirin alueelta. Mikäli koira ei käy (20.8.2021 - 28.2.2022) välisenä aikana kolmessa eri kokeessa. Huomioidaan koiran vähintään kahdessa eri kokeessa saavuttamat tulokset. 

Kolme korkeinta pistemäärää saanutta koiraa palkitaan. Palkitseminen tapahtuu kerhon vuosikokouksen yhteydessä.

Tasapistein olevat koirat ratkaistaan arvalla.