Vuosikokous kutsu

Kutsu vuosikokoukseen Pohjois-Savon Pystykorvakerho ry:n vuosikokous pidetään perjantaina 1.3.2019, kello 18.00 alkaen kerhon tukikohdassa Kirsussa, os. Kumpusentie 304 Siilinjärvi.

Ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkastus alkaa kello 17.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen alussa suoritetaan ansioituneiden henkilöiden ja menestyneiden koirien palkitsemisia. Palkittaville ei lähetetä erillistä kutsua. Mikäli tiedät sinulle tai koirallesi olevan tulossa palkintoja ja ylivoimainen este estää tulosi, niin pyydä jotakin tuttavaasi noutamaan palkintosi. Jos tämäkään ei onnistu, niin ilmoita Hannu Hallikaiselle kuinka noudat palkintosi. Valionarvolaatoilla palkitaan jäsenten pystykorvaiset metsästys- ja lappalaiskoirat, jotka ovat saavuttaneet valionarvoon vaadittavat palkinnot viimeistään vuoden 2018 vuoden aikana. Tämä koskee myös metsästyskoirien käyttövalion arvoon vaadittavaa näyttelypalkintoa. Valionarvosta ilmoittaminen kuuluu koiranhaltijalle tai omistajalle tai hänen valtuuttamalleen henkilölle. Muista palkitsemisista edellisessä lehdessä.

Jos koirasi valionarvon ilmoitus on unohtunut, niin vielä ehtii. Ilmoitus pikaisesti Hannu Hallikaiselle, sähköposti: riista.hallikainen(at)gmail.com. Hannulta tulee varmistus viestin perille saapumisesta.