Tervehdys uudelta puheenjohtajalta!

Niin ne kevään uudet tuulet puhaltelivat Kumpusellakin, kun vuosikokousta pidettiin.

Nyt tätä kirjoittaessani on takana uutta puheenjohtajan pestiä vasta tunneissa laskettava aika. Kaikki on uutta ja tavallaan outoakin, muttei suinkaan pelottavan vierasta. Otan pestin vastaan haasteena, uusia ajatuksia ja varmaan uusia oppejakin mukanaan tuovana. Tehtävään on toki miellyttävää tulla ja aloittaa hyvin katetulta pöydältä.

Lasse on hallituksen kanssa hoitanut kerhomme talouden hyvään kuntoon ja saanut Kirsun remontin pieniä silauksia vaille valmiiksi. Kerhon toiminta on muutenkin hioutunut mukavasti sujuviin uomiinsa, joissa ei ole varmaankaan mitään pikaista parannettavaa. Tässä yhteydessä haluankin vielä kertaalleen kiittää Lassea pitkäaikaisesta ja tinkimättömällä taidolla ja sydämellä tehdystä työstä kerhomme hyväksi. Lassen saappaat ovat suuret, mutta tähän tehtävään ryhtymisen tekee osaltani helpommaksi Lassen lupaama tuki ja apu aloittelijalle.

Vaikkakin olen teille monelle ainakin jollain tapaa tuttu, on kuitenkin myös heitä, joiden kanssa ei vielä olla tutuiksi tultu. Jospa siis jotain itsestäni kertoisin: Olen 53-vuotias Siilinjärvellä ikäni elellyt metsien mies. Olen pääasiallisen työurani tehnyt metsätoimihenkilönä, nyttemmin on muita työkuvioita, jotka ainakin jollain tapaa luontoon liittyvät. Harrasteina ovat metsästys ja kalastus, sekä niihin liittyvät oheistoiminnot eikä muuhun juuri aika enää riitäkään!

Pystykorvaisia koiria minulla on ollut 15-vuotiaasta lähtien. Nyt on tarhassa yksi punainen pystis ja kaksi harmaata. Koetoiminnasta sen verran, että itse en verenmaku suussa kilpaile, vaikka käytän toki omiakin koiria kokeissa. Hirvikokeissa tykkään käydä tuomaroimassa, se on mukavan leppoisaa ja mielenkiintoista puuhaa. Näkee monenlaisia koiria ja koiranohjaajia, voi samalla jopa itsekin jotain oppia sekä tutustuu uusiin ihmisiin.

Kerhossamme on noin 750 jäsentä! Sen luulisi olevan melkoinen voimavara, kun touhutaan isojen tapahtumien parissa. Kuuluttaisin teille kanssasisareni ja -veljeni reipasta mieltä osallistua talkoisiin, sitä kautta saadaan kerhomme toiminnan mahdollisuudet parhaiten turvattua. Luotan väkemme haluun ja taitoon tehdä talkoissamme töitä yhteisen, hyvän asiamme eteen! Kesällä on elokuun alussa Sawo Show, joka on meillekin ponnistus ja talkoolaisia tarvitaan.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä minuun ja kertokaa ideoistanne ja toiveistanne! Teiltä jäseniltä tulevat uudet ideat ja parannusehdotukset kerhomme toimintaan ovat erittäin tervetulleita. Yhdessä tehden saamme kerhostamme oman näköisen, jossa toimiminen ja mukana oleminen on meille kaikille helppoa ja mukavaa, ja antaa paljon harrastuksena.

Aurinkoisen lämmintä kevättä ja alkukesää!

Kari