Pystykorvakerho CUP - 2020

 

Pystykorvakerho cup on linnunhaukku kokeista muodostuva kilpailu Pohjois-Savon pystykorvakerhon jäsenille. Cup- osakilpailuja ovat kaikki Suomessa järjestettävät linnunhaukkukokeet lukuun ottamatta säännöissä poisrajatut kokeet.

Cupin tarkoituksena on lisätä jäsenistön mielenkiintoa linnunhaukkukokeita kohtaan ja osallistumisaktiivisuutta kokeisiin, myös oman piirin alueella.

Säännöt:

Cup kilpaillaan vuosittain Suomen kennelliiton linnunhaukkukokeiden sääntöjen puitteissa järjestettävissä linnunhaukkukokeissa. Kilpailu-aika on 20.8 – 28.2. Pohjois-Savon Pystykorvakerhon lintujaos järjestää kilpailun. 

Kilpailuun ei huomioida seuraavia kokeita: piirinmestaruuskoe, lohkovalintakoe, haukkuottelu sekä pohjanpystykorvien ja laikojen sm-kilpailut.

Cup :in palkinnosta voi kilpailla ainoastaan koira jonka omistaja on Pohjois-Savon pystykorvakerho ry:n jäsen. Tulokseksi hyväksytään jäsenyyden aikana tehdyt tulokset. Jäsenyys on oltava hyväksytty kerhon hallituksessa.

Koiran omistaja ilmoittaa koiran saavuttamat tulokset kirjallisesti (sähköposti) viimeistään vuosikokousta edeltävänä päivänä kerhon lintujaoston sihteerille. Ilmoitathan tuloksia aina koiran niitä tehdessä, jotta saadaan seurantaa tilanteesta pitkin koe kautta. Cupissa huomioidaan koiran parhaimmat tulokset. 

Sihteerin yhteystiedot: Inka.k.rantanen@gmail.com 

Puh. 040 - 761 1865

Voittajan valinta:

Kolmen parhaan LINT-kokeen yhteenlasketut pisteet kuluvalta koekaudelta (20.8 -28.2.2020), kuitenkin niin että vähintään yksi koetulos pitää olla oman kennelpiirin alueelta tai oman kerhon järjestämästä kokeesta ja lisäksi kaksi koetulosta hyväksytään vieraan kennelpiirin alueelta. Mikäli koira ei käy (20.8 - 28.2.2020) välisenä aikana kolmessa eri kokeessa. Huomioidaan koiran vähintään kahdessa eri kokeessa saavuttamat tulokset. 

Kolme korkeinta pistemäärää saanutta koiraa palkitaan. Palkitseminen tapahtuu kerhon vuosikokouksen yhteydessä.

Tasapistein olevat koirat ratkaistaan arvalla.