Pystykorvakerho CUP

 

Pystykorvakerho cup on linnunhaukku kokeista muodostuva kilpailu Pohjois-Savon pystykorvakerhon jäsenille. Cup- osakilpailuja ovat kaikki Suomessa järjestettävät linnunhaukkukokeet lukuunottamatta säännöissä poisrajatut kokeet.

Cupin tarkoituksena on lisätä jäsenistön mielenkiintoa linnunhaukkukokeita kohtaan ja osallistumisaktiivisuutta kokeisiin, myös oman piirin alueella.

Säännöt:

Cup kilpaillaan vuosittain Suomen kennelliiton linnunhaukkukokeiden sääntöjen puitteissa järjestettävissä linnunhaukkukokeissa. Kilpailu-aika on 20.8 – 28.2. Pohjois-Savon Pystykorvakerhon lintujaos järjestää kilpailun. 

Kilpailuun ei huomioida seuraavia kokeita: piirinmestaruuskoe, lohkovalintakoe, haukkuottelu sekä pohjanpystykorvien ja laikojen sm-kilpailut.

Cup :in palkinnosta voi kilpailla ainoastaan koira jonka omistaja on Pohjois-Savon pystykorvakerho ry:n jäsen. Tulokseksi hyväksytään jäsenyyden aikana tehdyt tulokset. Jäsenyys on oltava hyväksytty kerhon hallituksessa.

Koiran omistaja ilmoittaa koiran saavuttamat tulokset kirjallisesti (sähköposti) 1.3. mennessä kerhon lintujaoston sihteerille.

Voittajan valinta:

Kolmen parhaan avo tai voi-luokan kokeen yhteenlasketut pisteet kuluvalta koekaudelta, kuitenkin niin että vähintään kaksi koetulosta pitää olla oman kennelpiirin alueelta tai oman kerhon järjestämästä kokeesta ja lisäksi yksi koetulos hyväksytään vieraan kennelpiirin alueelta.

Kolme korkeinta pistemäärää saanutta koiraa palkitaan. Palkitseminen tapahtuu kerhon vuosikokouksen yhteydessä.

Tasapistein olevat koirat ratkaistaan arvalla.